Palvelumme auttavat sinua ja tekevät lahjastasi erityisen

Silkki Sampo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ammattitaitoisen, luotettavan ja nopean asiakaspalvelun lisäksi värikkään kirjon palveluita. Tarjoamme ja suosittelemme yrityksellesi kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa palvelukokonaisuus suunnitellaan vain teidän tarpeiden mukaan. Palvelukokonaisuuden toteutus on nopeaa ja helppoa ja se takaa tuotteiden yhtenäisen ilmeen ja laadun sekä kokonaiskuvan hallittavuuden.

Kysy lisää
Lue lisää muista palveluistamme
Tuotesuunnittelu
Onnistunut tuote syntyy pitkäjänteisen ja hyvän suunnittelun tuloksena. Suunnittelemme yhdessä yrityksesi kanssa yhtenäisen ja yrityskuvaa tukevan idean liike - ja mainoslahjoista. Toteutamme tuotesuunnittelun räätälöidysti yrityksesi ilmeen mukaiseksi.
Merkkaus ja painatus
Silkki Sampo Oy:llä on ollut oma paino aina perustamisvuodesta 1985 asti. Painomme toteuttaa tälläkin hetkellä painatuksia mitä erilaisimpiin tuotteisiin. Kokemusta on kertynyt vaativienkin tuotteiden painamisesta ja merkkauksesta yli 30 vuoden ajalta.
Lahjapalvelut yrityksille
Lahjapalvelumme kattaa lahjojen paketoimisen, lahjakorttien tai muiden viestin mukaan laittamisen, varastoinnin ja lähetykset kotimaahan ja ulkomaille asiakkaan toiveiden mukaisesti ja halutussa aikataulussa.
Varastointi ja jakelu
Tarjoamme kokonaisvaltaiset varastointipalvelut yrityksille ja huolehdimme tuotteiden logistiikasta ja jakelusta sovittuihin osoitteisiin. Säästät aikaa ja tilaa. 
Paketointi yrityksille
Paketointi viimeistelee lahjasi. Kaunis pakkaus herättää huomiota ja lisää lahjan arvoa. Tilaa meiltä lahjapaperoinnit, lahjapakkaukset, lahjakassit, personoidut lahjapakkaukset tai lahjasetit toivomustesi mukaan ja säästä näin aikaa.