Merkkaus ja painatus

Silkki Sampo Oy:llä on ollut oma paino aina perustamisvuodesta 1985 asti. Painomme toteuttaa tälläkin hetkellä painatuksia mitä erilaisimpiin tuotteisiin. Kokemusta on kertynyt vaativienkin tuotteiden painamisesta ja merkkauksesta yli 39 vuoden ajalta.

Silkki- ja tampopainatus

Silkkipainatus sopii niin muovituotteiden kuin tekstiilienkin painamiseen. Silkkipainatusta käytetään esimerkiksi T-paitojen, tekstiilien, kynien, sateenvarjojen, muovituotteiden ja keraamisten tuotteiden painamiseen. Silkkipainatus sopii useimmille tuotteille. Painatukseen voi käyttää yhtä tai useampia värejä. Tampopainatus on silkkipainatuksen kaltainen ja sen avulla voimme painaa pyöreälle, koveralle tai kaarevalle pinnalle.

Sokko- ja foliopainatus

Sokkopainatus on tyylikäs ja kestävä tapa merkitä nahkatuotteita. Tunnus/logo/teksti niin sanotusti painetaan nahkaan lämmön ja puristuksen avulla. Näin saadaan tyylikkään hillitty, väritön painatus nahkatuotteen pintaan.

Foliopainatuksella saadaan aikaan kiiltävä kulta- tai hopeapainatus nahkatuotteeseen. Foliopainatuksessa erittäin ohut, taipuisa värikalvo siirretään painettavaan materiaaliin lämmön ja puristuksen avulla.

Brodeeraus

Brodeerausta käytetään kangaspintaisten tuotteiden, kuten lippalakkien, kassien, kangasmerkkien ja tekstiilien merkkaukseen. Tekstilogot ja selkeät kuva-aiheet voidaan brodeerata suoraan tuotteeseen tai kiinnitettävään kangasmerkkiin.

Jotta kuvio voidaan brodeerata, on siitä ensin valmistettava tietokoneella brodeerausohjelma. Brodeerauksen hinta ja ohjelmointikulu vahvistetaan erikseen tikkimäärän perusteella. Lisätilauksesta (sama tuote ja sama brodeeraus) emme veloita uutta ohjelmointikulua. Brodeeraus on kestävä ja näyttävä merkkaustapa tekstiilituotteille. 

Laserkaiverrus ja etsaus

Laserkaiverrus sopii puu-, lasi-, nahka-, metallituotteiden kestävään ja tarkkaan merkitsemiseen.

Etsausmenetelmällä haluttu merkintä ”syövytetään" elektrolyyttisesti merkittävään esineeseen. Etsausta käytetään esimerkiksi maalaamattoman metallipinnan merkitsemiseen, kun taas laserkaiverruksella voidaan työstää värillisiä pintoja. Etsattu tunnus näkyy metallipinnassa tyylikkään harmaana kun taas laserkaiverrettu tunnus tulee esiin yleensä pohjamateriaalin sävyisenä.

4-väripainatus ja flexopainatus

4-väripainatusta käytetään paperi- ja kartonkipintaisten tuotteiden, kuten tulitikkurasioiden ja kynsiviilapakkausten, painamiseen. Painatuksesta tulee näyttävä ja valokuvan kaltainen. Flexopainatus sopii joidenkin makeiskäärepapereiden painamiseen.

Haluatko tietää palveluista enemmän? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy lisää!
Lue lisää muista palveluistamme
Tuotesuunnittelu
Onnistunut tuote syntyy pitkäjänteisen ja hyvän suunnittelun tuloksena. Suunnittelemme yhdessä yrityksesi kanssa yhtenäisen ja yrityskuvaa tukevan idean liike - ja mainoslahjoista. Toteutamme tuotesuunnittelun räätälöidysti yrityksesi ilmeen mukaiseksi.
Lahjapalvelut yrityksille
Lahjapalvelumme kattaa lahjojen paketoimisen, lahjakorttien tai muiden viestin mukaan laittamisen, varastoinnin ja lähetykset kotimaahan ja ulkomaille asiakkaan toiveiden mukaisesti ja halutussa aikataulussa.
Varastointi ja jakelu
Tarjoamme kokonaisvaltaiset varastointipalvelut yrityksille ja huolehdimme tuotteiden logistiikasta ja jakelusta sovittuihin osoitteisiin. Säästät aikaa ja tilaa. 
Paketointi yrityksille
Paketointi viimeistelee lahjasi. Kaunis pakkaus herättää huomiota ja lisää lahjan arvoa. Tilaa meiltä lahjapaperoinnit, lahjapakkaukset, lahjakassit, personoidut lahjapakkaukset tai lahjasetit toivomustesi mukaan ja säästä näin aikaa.