Paketointi yrityksille

Paketointi viimeistelee lahjasi. Kaunis pakkaus herättää huomiota ja lisää lahjan arvoa. Tilaa meiltä lahjapaperoinnit, lahjapakkaukset, lahjakassit, personoidut lahjapakkaukset tai lahjasetit toivomustesi mukaan ja säästä näin omaa ja henkilökuntasi aikaa. 

Kysy lisää!
Lue lisää muista palveluistamme
Tuotesuunnittelu
Onnistunut tuote syntyy pitkäjänteisen ja hyvän suunnittelun tuloksena. Suunnittelemme yhdessä yrityksesi kanssa yhtenäisen ja yrityskuvaa tukevan idean liike - ja mainoslahjoista. Toteutamme tuotesuunnittelun räätälöidysti yrityksesi ilmeen mukaiseksi.
Merkkaus ja painatus
Silkki Sampo Oy:llä on ollut oma paino aina perustamisvuodesta 1985 asti. Painomme toteuttaa tälläkin hetkellä painatuksia mitä erilaisimpiin tuotteisiin. Kokemusta on kertynyt vaativienkin tuotteiden painamisesta ja merkkauksesta yli 30 vuoden ajalta.
Lahjapalvelut yrityksille
Lahjapalvelumme kattaa lahjojen paketoimisen, lahjakorttien tai muiden viestin mukaan laittamisen, varastoinnin ja lähetykset kotimaahan ja ulkomaille asiakkaan toiveiden mukaisesti ja halutussa aikataulussa.
Varastointi ja jakelu
Tarjoamme kokonaisvaltaiset varastointipalvelut yrityksille ja huolehdimme tuotteiden logistiikasta ja jakelusta sovittuihin osoitteisiin. Säästät aikaa ja tilaa.