Silkki Sampo Oy

Silkki Sampo Oy on kansainvälisesti toimiva liikelahja-alan yritys, joka on erikoistunut liikelahjojen, brändituotteiden ja mainostuotteiden valmistuttamiseen ja maahantuontiin. Tarjoamme yrityksille räätälöidyt liikelahjat, mainoslahjat, brändituotteet ja yritystekstiilit suoraan valmistajilta. Haluamme tarjota yrityksille uusia, toimivia ja hyödyllisiä brändituotteita ja lahjaideoita.

Vahvuutemme on monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima, palvelun nopeus ja joustavuus sekä osaavat ihmiset, jotka haluavat onnistua yhdessä asiakkaiden kanssa. Parhaana osoituksena tästä ovat monet pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Luotettava yhteistyökumppani

Olemme luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, edustamme alan kansainvälisiä johtavia yrityksiä suomessa. Kuulumme Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan parhaaseen mahdolliseen luottoluokitus -ryhmään ja toimialamme parhaimmistoon. Silkki Sampo Oy on valittu useana vuotena Menestyjät-yritysten joukkoon. Yritys on perustettu vuonna 1985.

Helppoa asiointia

Tilaaminen on helppoa - lähetä logoaineistosi meille me huolehdimme tuotteen suunnittelusta, painatuksesta, broodeerauksesta, kaiverruksesta tai merkkauksesta sekä toimitamme tuotteet perille toivomallasi tavalla.

Lisäksi autamme sopimusasiakkaitamme liikelahjojen varastointi- ja toimitusasioissa (jakelu kotimaa/ulkomaa).

Nopeaa toimintaa - liikelahjat nopeasti

Yritysasiakkaamme ovat aina arvostaneet nopeaa ja asiantuntevaa palveluamme. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti sekä suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssasi parhaat liikelahjaratkaisut. Tehokas organisaatiomme takaa yksilölliset ratkaisut jokaiselle asiakkaallemme sovitussa aikataulussa. Monipuolisesta liikelahjavarastostamme löydät nopeasti apua liikelahjahankintoihisi. Varastovalikoimamme on monipuolinen ja se uudistuu vuosittain. 

Ympäristö & toiminnan laatu

Tavarantoimittajia valittaessa suosimme kestävään kehitykseen sitoutuneita yrityksiä. Haluamme ottaa ympäristövaikutukset tarkasti huomioon raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä valittaessa. Tuotevalikoimastamme löydät ympäristöystävällisesti valmistetut  EKO –tuotteet. EKO-tuotteisiin on valittu tuotteita, joissa on käytetty ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä.

Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy on myöntänyt Silkki Sampo OY:lle todistuksen, että huolehdimme markkinoille toimittamiemme pakkausten hyötykäytöstä direktiivien, lakien ja asetusten mukaisesti. Todistus on myönnetty vuodelle 2014.

Silkki Sampo Oy:lle on myönnetty todistus paristo- ja akkutuottajan rekisteröitymisestä 9. tammikuuta 2020.

Kysy lisää!
Lue lisää muista palveluistamme
Referenssejä
Hoidamme kansainvälisen suuryrityksen brändituotteiden toteutuksen ja jakelun niin Suomeen kuin ulkomaillekin.
Toimitusehdot
Painomateriaalin toimituksen voit tehdä meille joko lähettämällä sen sähköisesti sähköpostilla tai CD:nä. Sähköisenä toimitettuihin tiedostoihin laita mukaan tieto millä ohjelmalla originaali on tehty sekä PMS-värimääritykset.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste
Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän suhteen hoitamiseen, palveluiden tuottamiseen ja personointiin jne.
Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme niin saat ajankohtaista tietoa mainos- ja liikelahjoista sekä uusista tuotteistamme.